Nikolić sa ambasadorima Grčke i Kuvajta

Izvor: RTS, 20.Avg.2013, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa ambasadorima Grčke i Kuvajta

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je u oproštajne posete ambasadore Grčke i Kuvajta, Dimostenisa Stoidisa i Favzija Abdulaziza Ahmada Al-Jasema, i zahvalio se na naporima da unaprede odnose Srbije i tih država.

U oproštajne posete predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je ambasadore Kuvajta i Grčke, Favzija Abdulaziza Ahmada Al-Jasema i Dimostenisa Stojidisa, saopštile je pres služba predsednika.

Nikolić se zahvalio ambasadoru Al-Jasemu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na naporu koji je uložio da se odnosi dve zemlje unaprede, istakavši da su postavljene solidne osnove za unapređenje bilateralne saradnje.

Kuvajt ulaže maksimalne napore na stabilizaciji situacije na bliskom istoku, zalaže se za dijalog i mirno razrešenje sukoba u Egiptu, naglasio je Al-Jasem.

Srbija i Grčka imaju izuzetne bilateralne odnose, a Srbija posebnu zahvalnost duguje Grčkoj na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, rekao je Nikolić tokom susreta sa Stojidisom.

Grčka će preuzeti predsedavanje Evropskom unijom u prvoj polovini 2014. godine i tu priliku će iskoristiti da maksimalno podrži Srbiju na dobijanju podrške za punopravno članstvo u Evropskoj uniji, poručio je Stojidis, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić se oprostio od ambasadora

Izvor: B92, 20.Avg.2013

Beograd -- Predsednik SrbijeTomislav Nikolić primio je danas u oproštajne posete ambasadore Grčke i Kuvajta, Stoidisa i Favzija Abdulaziza Ahmada al-Jasema...Nikolić je u razgovoru sa Stoidisom podvukao izuzetne bilateralne odnose Srbije i Grčke i zahvalio se Stoidisu na prijateljstvu i ljubavi...

Nastavak na B92...

Nikolić sa ambasadorima Grčke i Kuvajta

Izvor: Blic, 20.Avg.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je danas u oproštajne posete ambasadore Grčke i Kuvajta, Dimostenisa Stoidisa i Favzija Abdulaziza Ahmada Al-Jasema, i zahvalio se na naporima da unaprede odnose Srbije i tih država...Nikolić je u razgovoru sa Stoidisom podvukao izuzetne bilateralne odnose...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.