Nikolić ponudio Dačiću mandat?

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ponudio Dačiću mandat?

Predsednik Srbije i doskora prvi čovek Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić sastao se juče sa liderom socijalista Ivicom Dačićem i zvanično mu ponudio mesto mandatara u budućoj vladi, saznaje „Blic“ u Predsedništvu.
Ivica Dačić, kako se navodi, nije dao konkretan odgovor Nikoliću, već je rekao da o tome treba >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da odlučuje Predsedništvo SPS. Dobro upućeni izvor „Blica“ kaže da će Predsedništvo SPS biti sazvano do petka kada bi i praktično trebalo da bude okončana dilema – koju će vladu Srbija dobiti.
List “Alo“ u sutrašnjem broju tvrdi da je dogovor naprednjaka i socijalista postignut, kao i da je Nikolić ponudio Dačiću i sve resore koje je SPS imao u odlazećoj Vladi sa Demokratskom strankom.
izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.