Nikolić i Lukašenko prisustvovali početku gradnje kompleksa Minsk svet

Izvor: Blic, 20.Nov.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Lukašenko prisustvovali početku gradnje kompleksa "Minsk svet"

Predsednici Srbije i Beloprusije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Lukašenko, prisustvovali su danas početku radova na izgradnji međunarodnog stambenog poslovnog kompleksa "Minsk svet".

Nikolić i Lukašenko svečeno su položili spomen-kapsulu u temelje kompleksa, istakavši da jaka saradnja između srpskih i beloruskih preduzeća može ostvariti brojne projekte koji će jasno trasirati bolju budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za naše dve zemlje.

U nastavku posete Belorusiji, Nikolić je posetio i Minski traktorski zavod MTZ i sa rukovodstvima fabrike razgovarao o mogućnostima saradnje sa srpskim kompanijama, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Nikolić je danas prisustvovao i ceremoniji polaganja venaca na Spomenik pobede u Minsku.

Predsednik Srbije boravi u poseti Minsku, glavom gradu Belorusije. On je juče sa predsednikom Lukašenkom razgovarao između ostalog i o ekonomskoj saradnji, i tom prilikom dvojica predsednika potpisali su dokumenta kojom će ta saradnja biti još bolja u budućnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.