Nikolić: Srbija neće ništa kriti od svojih građana

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Srbija neće ništa kriti od svojih građana

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da Srbija u pregovorima u pristupanju Evropskoj uniji ništa neće kriti od svojih građana i da neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

"Kako koje poglavlje bude otvarano, mi ćemo vas obaveštavati. Ništa nećemo kriti", rekao je Nikolić novinarima tokom posete gradilištu mosta Zemun-Borča, preko Dunava, kod Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Upitan da li Brisel nešto krije o pregovorima sa Srbijom, Nikolić je odgovorio: "Brisel za sebe, mi za sebe, put nam je zajednički. Srbija će biti deo EU ispunjavajući obavezu da njeni građani žive bolje". Nikolić nije želeo da odgovara na druga pitanja koja se nisu odnosila na izgradnju mosta.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izbori koji bi imali smisla

Izvor: Politika, 22.Jan.2014

Postali smo nacija koja čeka. Čekamo ino-investicije, kojih nema, čekamo prijem u EU, koji stalno izmiče, čekamo da nas neko drugi zaposli, ali sami gotovo ništa ne preduzimamo i još se zadužujemo. Dokle? I šta ako ništa od toga ne dočekamo?..Već duže vreme u javnosti je prisutna tema da...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.