Izvor: S media, 16.Maj.2012, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Neće biti haosa, već promena

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da "neće biti haosa" u drugom krugu predsedničkih izbora, već promena.

Devojka pala u nesvest na konvenciji SNS-a u Sava Centru!

Nikolić u Sava Centru: Nema diktatora koji je večito pobeđivao svoj narod (VIDEO)

Pred drugi krug >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predsedničkih izbora: Srbija podeljena na dva dela! (IZ ČASA U ČAS)

"Mi se za vlast nikada nismo borili na ulici. Naš jedini način borbe bio je glasački listić. Sada su nam to uskratili. Građani to vide, ne sviđa im se i javno pokazuju da ne pristaju da ih vlast tretira na takav način", rekao je Nikolić za sutrašnji "Danas", odgovarajući na primedbu tog lista da ga vladajuća koalicija optužuje da želi da izazove haos i otera investitore.

Nikolić je kazao da nema pravo da bojkotuje izbore, jer ljudi u Srbiji žele promene, koje ću on omogućiti.

"Članovi i pristalice SNS, ali i svi građani Srbije, izdržali su najprljaviju kampanju u savremenoj evropskoj istoriji i ja imam obavezu da se borim za njihovu budućnost", rekao je Nikolić, odgovarajući na pitanje zašto je odlučio da trči drugi predsednički krug ako je ubeđen da je bilo nepravilnosti u prvom.

Prema njegovim rečima, ako pobedi, "svi će saznati pravu istinu o izbornim prevarama režima".

"Sebi sam dao zadatak da građanima Srbije kažem ko je ignorisao njihovu volju. I to će se i dogoditi. Ja ću biti garant poštovanja njihove volje. Osim toga, ne želim (Borisu) Tadiću na tanjiru da dam treći predsednički mandat", kazao je Nikolić.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.