Napolitano čestitao praznik Nikoliću

Izvor: RTS, 14.Feb.2013, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napolitano čestitao praznik Nikoliću

Predsednik Italije Đorđo Napolitano čestitao predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću Dan državnosti, saopštila Ambasada Italije u Beogradu.

Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću Dan državnosti je čestitao predsednik Italije Đorđo Napolitano, saopštila je Ambasada Italije u Beogradu.

Srbija je načinila značajan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napredak ka cilju priključenja Evropskoj uniji, koji je priznat dodeljivanjem statusa kandidata i pokazala da ulaže napore radi normalizacije odnosa sa Kosovom, uz značajne rezultate i u širem okviru saradnje i regionalnog pomirenja, navodi se u čestitki.

Italija, ujedinjena sa vašom zemljom posebnim vezama prijateljstva, aktivno podržava i nastavlja da ohrabruje Srbiju, imajući u vidu dalje, zajedničke ciljeve koji je očekuju, poručio je Napolitano.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.