DS: Nikolić je politička kukavica

Izvor: B92, 02.Feb.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Nikolić je politička kukavica

Beograd -- DS je zapitala kako je moguće da se za sve funkcije u zemlji kandiduje "najveća politička kukavica, čovek bez ikakve ideje i hrabrosti" Tomislav Nikolić.

"Kako je moguće da se za sve funkcije u zemlji kandiduje najveća politička kukavica, čovek bez ikakve ideje i hrabrosti, Tomislav Nikolić?," piše u saopštenju DS-a.

"Čovek koji već godinama ne pruža odgovor ni na jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanje, koji nema stav ni o Kosovu, ni o Evropskoj uniji, ni o Mladiću, ima samo jednu ideju - da prebacuje odgovornost na građane bežeći od sopstvene nesposobnosti", saopšteno je iz DS-a.

Demokrate ističu da, kao što je Srbima na barikadama poručio da sami odlučuju i brinu se o sebi "dok se veliki patriota Nikolić brine o sopstvenim funkcijama", tako je i sada njegov odgovor i za problem Kosova i Metohije da sve prebaci na građane "jer on, naravno, nema odgovor".

"Pitanje je zašto bi neko glasao za političara koji bi se, umesto da vodi građane, sakrivao iza njih, koji ume da zvecka oružjem, preti manevrima na administrativnoj liniji, ugrožava bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji, a ni sam ne zna da ponudi rešenje ili pokaže bilo kakvu hrabrost", ističe DS.

DS takođe pita da li iko može da zamisli budućnost Srbije u vreme najveće ekonomske krize "koju bi vodio premijer Nikolić, čovek bez znanja, hrabrosti i odgovornosti, čovek koji građanima ne nudi rešenja, jer nema ni viziju ni odgovor na najvažnije probleme sa kojima se zemlja suočava".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.