Milosavljević ne podnosi ostavku

Izvor: Beta, 05.Maj.2010, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević ne podnosi ostavku

BEOGRAD, 5. maja 2010. (Beta) - Ministar zdravlja Tomica Milosavljević izjavio je da neće podneti ostavku i da njega i Ministarstvo zdravlja do kraja mandata Vlade 2012. godine čeka mnogo posla.

"Preda mnom stoji mandat koji nije dobijen na poklon, nego je dobijen na parlamentarnim izborima. Činjenica je da mandat ove Vlade traje do 2012. godine", rekao je Milosavljević u intervjuu nedeljniku Vreme, i izrazio nadu da će se za nekoliko dana vratiti na posao posle operacije kičme u Nemačkoj.

Milosavljević je istakao i da sigurno neće doživotno biti ministar zdravlja, nego onoliko koliko traje mandat. Na pitanje da li je tačno da vlast razmatra njegovu ostavku i da li je odabran njegov naslednik, Milosavljević je odgovorio da je čuo da se pominje državni sekretar Ministarstva zdravlja Periša Simonović, koji mu je, medjutim, poslao poruku da nema ništa sa tim.

Upitan o navodima medija da će razgovarati sa premijerom Mirkom Cvetkovićem po povratku iz Nemačke, Milosavljević je odgovorio da će se svakako sresti sa premijerom i da "ne očekuje kritiku, nego razumevanje". "Predsednik Vlade ima svoja posla, a ja sam u redovnom kontaktu sa Sekretarijatom Vlade. Dosad nisam bio nikada ukoren ni za šta u životu. Trudio sam se da sve što radim, radim najbolje što mogu, i da ono što od mene zavisi bude uradjeno kako treba čak i po cenu da mi strada kičma", rekao je Milosavljević.


Pogledaj vesti o: Tomica Milosavljević podneo ostavku

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moja operacija-moja stvar!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2010

"Nisam imao dilemu kako da postupim, jer sam prvi put u životu bio fizički nemoćan, to je moja odluka i uopšte nisam imao dilemu da li time vređam svoju struku", izjavio je u intervjuu za "Vreme" ministar zdravlja Tomica Milosavljević, odgovarajući na negodovanje javnosti zbog toga što je operisan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nisam imao dilemu

Izvor: RTS, 05.Maj.2010

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević rekao da nije imao dilemu kako da postupi u vezi sa operacijom u Minhenu. Prvi put u životu bio sam fizički nemoćan, istakao je ministar i dodao da neće podneti ostavku...Bio sam potpuno svestan delikatnosti odluke da se operišem u Mihnehu, ali nisam imao...

Nastavak na RTS...

Tomica Milosavljević: Nije me sram, ne dam svoju fotelju!

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Maj.2010, 10:50

BEOGRAD - Ministar zdravlja Tomica Milosavljević Posle sedam dana ćutanja, ministar zdravlja Tomica Milosavljević, konačno je saopštio da se neće povući sa funkcije i dodao da ga do kraja mandata 2012. godine čeka još mnogo posla.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.