Izvor: RTS, 04.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena prvi, Ana četvrti nosilac na Kupu Kremlja

Jelena Janković, koja od ponedeljka preuzima prvu poziciju na WTA listi najboljih igračica sveta, na Kremlj kupu u Moskvi igraće kao prvi nosilac.
Jelena će biti slobodna u prvom kolu, a u drugom se sastaje sa pobednicom iz meča između Ruskinje Vere Duševine i Čehinje Nikol Vaijdišove.
Drugi reket Srbije i peta teniserka sveta Ana Ivanović kao četvrti nosilac takođe je slobo...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj kup: Jelena prvi, Ana četvrti nosilac

Izvor: Blic, 04.Okt.2008

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković, koja od ponedeljka preuzima prvu poziciju na WTA listi najboljih igračica sveta, kao prvi nosilac Kremlj kupa koji sutra počinje u Moskvi, biće slobodna u prvom kolu, a u drugom se sastaje sa pobednicom iz meča između Ruskinje Vere Duševine i Čehinje...

Nastavak na Blic...

U Moskvi srpski derbi u velikom finalu

Izvor: Blic, 05.Okt.2008, 01:37

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković, koja od ponedeljka preuzima prvu poziciju na WTA listi najboljih igračica sveta, kao prvi nosilac Kremlj kupa koji počinje u Moskvi, biće slobodna u prvom kolu, a u drugom se sastaje sa pobednicom iz meča između Ruskinje Vere Duševine i Čehinje Nikol...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.