Uhapšene četiri osobe koje su sekle telefonske kablove u Smederevu

Izvor: Blic, 15.Jul.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene četiri osobe koje su sekle telefonske kablove u Smederevu

Policija u Smederevu uhapsila je četiri osobe za koje se sumnja da su sekli telefonske kablove preduzeća Telekom Srbija, čime su oštetili to preduzeće za 3,5 miliona dinara, saopštio je danas MUP Srbije.

Uhapšeni su Z.M. (27) iz Smedereva, S.P. (22), S.N. (20) i jedan 17-godišnji maloletnik, svi iz Beograda.

Kako se navodi, oni se sumnjiče da su 6. i 7. jula posle ponoći, na više lokacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Smederevu posekli podzemne telefonske kablove, i ostavili nekoliko hiljada korisnika bez telefonskog signala i internet usluga.

Četvorica osumnjičenih su, posle policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu sprovedeni nadležnom osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok će protiv maloletnog osumnjičenog krivična prijava biti podneta u redovnom postupku.

Smederevska policija 9. jula uhapsila je S.M. (38) iz Beograda, za koga se sumnja da je vođa grupe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOLIJALI I U SMEDEREVU: Još 4 uhapšeno zbog seče kablova

Izvor: Kurir, 15.Jul.2016

...Kako je navedeno, osnovano se sumnja da su SM (38) iz Beograda, uhapšen prošle nedelje i ZM (27) iz Smedereva organizatori, a SP (22), SN (20) i 17-godišnji maloletnik (svi iz Beograda) članovi grupe, koja je u noći 6 na 7 jul i 7 na 8 jul, na više lokacija u Smederevu posekla podzemne telefonske...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.