RSF: Sporazum Telekoma i Telenora može da utiče na pluralizam medija  

Izvor: Danas, 04.Feb.2021, 17:14

RSF: Sporazum Telekoma i Telenora može da utiče na pluralizam medija  

Reporteri bez granica zabrinuti su da bi sporazum između državne kompanije Telekom Srbija i privatnog mobilnog operatera Telenor, u vlasništvu investicionog fonda PPF, mogao negativno da utiče na pluralizam medija i da dalje poveća državni uticaj u medijskoj sferi. To je za Radio Slobodna Evropa (RSE) izjavio predstavnik međunarodne organizacije Reporteri bez granica za Zapadni […]

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

RSF: Sporazum Telekoma i Telenora može negativno da utiče na pluralizam medija

Izvor: Danas, 04.Feb.2021

Međunarodna organizacija Reporteri bez granica (RSF) izrazila je zabrinutost da bi sporazum državne kompanije Telekom Srbija i privatnog mobilnog operatera Telenor mogao negativno da utiče na pluralizam medija u Srbiji i da dodatno poveća državni uticaj u medijskoj sferi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.