Dodijeljene đačke torbe za 47 učenika

Izvor: Cafe.ba, 19.Mar.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodijeljene đačke torbe za 47 učenika

Branka Mitrović, koja živi u Švajcarskoj, poklonila je 47 đačkih torbi učenicima Osnovne škole "Sveti Sava" iz Rogatice, zajedno sa područnim odjeljenjima u rogatičkim mjestima Borike i Stjenice.

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Novo Motika uručio je ove poklon torbe-ruksake učenicima iz višečlanih porodica, boračkih kategorija i djeci razvedenih roditelja.

"Učite i radite da >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << sutra budete dobri, vrijedni i znani ljudi, da nas starije zamjenite u svim poslovima koje radimo", rekao je Motika.

Branka Mitrović kćerka je Ratka Mitrovića koji živi i radi u Rogatici.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Đačke torbe za 47 učenika

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2015

ROGATICA - Branka Mitrović, koja živi u Švajcarskoj, poklonila je 47 đačkih torbi učenicima Osnovne škole "Sveti Sava" iz Rogatice, zajedno sa područnim odjeljenjima u rogatičkim mjestima Borike i Stjenice...Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Novo Motika uručio je ove poklon torbe-ruksake...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.