Izvor: Blic, 17.Feb.2020, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðukanović sa Fon der Lajen: Na zemljama regiona je da iskoriste novi implus reformi

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen ponovila je danas u razgovoru sa crnogorskim predsednikom Milom Ðukanovićem u Briselu da je cilj nove EK da na početku mandata sagleda pitanja na kojima treba zajednički raditi, ističući da ima pre svega u vidu oživljavanje Berlinskog procesa i jačanje regionalne saradnje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đukanović razgovarao sa Ursulom fon der Lajen u Briselu

Izvor: B92, 17.Feb.2020

Predsednica EK Ursula fon der Lajen ponovila je sa predsednikom CG Milom Đukanovićem da je cilj nove EK da sagleda pitanja na kojima treba zajednički raditi,..Istakla je da ima pre svega u vidu oživljavanje Berlinskog procesa i jačanje regionalne saradnje...U saopštenju iz kabineta crnogorskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.