Три „must have“ производа за дечије собе уколико пратите светске трендове

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 12:00

Три „must have“ производа за дечије собе уколико пратите светске трендове

Бити мама је најлепши и најизазовнији задатак на свету, а поготово када сте од оних мама која жели да њен дом, иако препун играчака и дечијих дрангулија, увек изгледа лепо. Фото: Уступљене фотографије Из тог разлога представљамо вам неколико водећих домаћих брендова чије производи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће се гарантовано допасти, како вашој деци, тако и вама.
”CUBO“ софе које мењају облик У питању је дечија софа која се може трансформисати у велики број облика те постати тврђава, авион, скакаоница, трон…
Наизглед обична софа уклапа се у све модерне ентеријере па ће задовољити укусе и оних најизбирљивијих мама, а могућности које ће дете имати док се игра са њом зависе од његове маште, а сви знамо дечију машту, протеже се до бесконачности.
Поред добе забаве, одлична је и за вежбање моторике, координацију, развијање вида и равнотеже, итд…
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Cubo – Kreativne sofe za decu (@cubo_play)


”Meshka and friends“ дрвене играчке Када имате дете, на послетку се помирите са чињеницом да вам је читав стан претворен у играоницу и играчке готово да престанете да примећујете. Ипак, зашто те играчке не би изгледале модерено, лепо и уклопиво у простор?
Ове играчке прављене су од дрвета. Због својих карактеристика имају способност да утичу на развој моторике детета, побољшавају њихово памћење, разбуктавају им радозналост, креативност и машту…
Ручно су прављене, а за сваку наруџбину, произвођачи се обавезују да ће посадити једно дрво.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Meshka & Friends (@meshkaandfriends)


”Пур пур” ручно прављени албуми, радоснице, тапете Још један ”must have“ када је свет мама у питању. Радоснице остају за цео живот и због тога нам је веома важно да изгледају лепо и чаробно, а Пур пур управо такве и прави.
Ипак, лепи дезени са радосница и албума недавно су се преселили на тапете, зато овде можете пронаћи најоригиналније и најлепше тапете за дечије собе које сте икада могли да видите.
Код свих ових поризвођача сјајно је што производе праве са много љубави, сваком поклоне посебну пажњу, а квалитет се огледа у сваком њиховом елементу!
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by пур пур 𓅪 (@purpur_______)


Novosadski neboderi – gde je Novi Sad „najviši“? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три „must have“ производа за дечије собе уколико пратите светске трендове се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.