Izvor: RTS, 06.Apr.2023, 15:26

Главни одбор ДПС-a прихватио оставку Ђукановића, на његово место долази Данијел Живковић

Главни одбор Демократске партије социјалиста (ДПС) прихватио је оставку председника Мила Ђукановића на лидерској функцији у странци, а за в. д. је постављен Данијел Живковић, пишу подгоричке "Вијести".
Одлука је донета на седници сници ГО у Подгорици. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Раније је најављено да ће осим оставке Мила Ђукановића тема седнице бити ванредни парламентарни избори заказани за 11. јун, као и припрема непосредних избора за шефа ДПС-а.
Мило Ђукановић се на челу ДПС-а налазио од 1998. године.
Ђукановић је оставку на лидерску позицију у ДПС-у поднео јуче, након пораза на председничким изборима 2. априла од противкандидата Јакова Милатовића.
Државна изборна комисија Црне Горе је утврдила коначне резултате другог круга председничких избора. Јаков Милатовић је на седници и формално проглашен за победника.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.