Zvanično: Tevez u Šangaju postao najplaćeniji na svetu

Izvor: N1 televizija, 29.Dec.2016, 04:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Tevez u Šangaju postao najplaćeniji na svetu

Argentinski napadač Karlos Tevez je napustio Boku Juniors i potpisao unosan ugovor sa kineskim prvoligašem Šangaj Šenhuom, čime je postao najplaćeniji fudbaler na svetu.

Posle nekoliko dana nagađanja oba kluba su potvrdila informaciju o transferu i ugovoru, koji će Tevezu na nedeljnom nivou doneti neverovatnih 615 hiljada funti, odnosno 34.4 miliona funti u sezoni.

32-godišnji ofanzivac će u Šangaju sarađivati Urugvajcem Gustavom Pojetom, koji je na trenersko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mesto u klubu stigao u novembru, dok su u igračkom kadru Senegalac Demba Ba, Kolumbijci Đovani Moreno i Fredi Guarin, kao i Nigerijac Obafemi Martins.

"Srećno Karlitose, uvek ćeš biti u našim srcima", stoji u saopštenju i oproštaju Boke, za koju je Tevez igrao na početku karijere i u poslednje dve sezone.

Bivši napadač Korintijansa, Vest Hema, Mančester Junajteda, Mančester Sitija i Juventusa, je samo još jedno od zvučnih fudbalskih imena, koja su krenula put Kine, koja ulaže velika sredstva u fudbal poslednjih godina.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najplaćeniji fudbaler sveta " Karlos Teves u Kini

Izvor: B92, 29.Dec.2016

Argentinac Karlos Teves zvanično je postao najplaćeniji fudbaler na svetu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa kineskim Šangajem vredan 80 miliona evra. Teves ima 32 godine, u Kinu stiže posle dve sezone u voljenoj Boki Juniors za koju je na 56 utakmica postigao 25 golova, uključujući dva u pobedi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.