Izvor: Blic, 09.Apr.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvaničnici filipinske vlade poginuli u padu helikoptera

Helikopter u kojem su se nalazili pomoćnici predsednice Filipina Glorije Makapagal Arojo srušio se i nema preživelih među osam putnika i članova posade, saopštili su danas zvaničnici u Manili.

Spasilački tim je pronašao olupinu letilice, skoro 24 sata nakon što je ona nestala u blizini pirinčanih polja Banave, na severu Filipina, prenela je agencija Rojters.

Među putnicima su bili general Karlos Klet, podsekretar pres-službe Hose Kapadosia, predsedničin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sekretar i još dva zvaničnika.

U letelici su se nalazila i dva pilota i dva člana posade.

Helikopter je sinoć krenuo iz grada Baguio ka mestu Banave, gde je danas predsednica trebalo da poseti obnovljena pirinčana polja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.