Zovu Ruse da špijuniraju protiv svoje zemlje? Zaharova odgovorila

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 19:29

Zovu Ruse da špijuniraju protiv svoje zemlje? Zaharova odgovorila

Šef britanske obaveštajne službe MI-6 Ričard Mur pozvao je Ruse da sarađuju sa njima.

Zvanična predstavnica ruskog MIP-a Marija Zaharova je podsetila kako prolaze oni koji poveruju Londonu.

Zaharova je na svom Telegram kanalu podsetila da je "šef britanskog MI-6 Ričard Mur pozvao Ruse da sarađuju sa obaveštajnom službom i da prekinu "krvoproliće".

Prema njegovim rečima, "Rusija ima male šanse da vrati svoje pozicije u Ukrajini".

Zaharova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je takođe citirala Mura, gde on poziva Ruse da "učine ono što su drugi radili u proteklih 18 meseci i pridruže nam se".

"Naša vrata su uvek otvorena. Njihove tajne će biti sigurne", rekla je ona.

"Da Rusija ima 'male šanse' da povrati pozicije, vi, Ričard Mur, ne biste dizali toliku galamu. Što se tiče 'otvorenih vrata i čuvanja tajni', moglo bi vam se poverovati, ako bi vi pokazali žive Skripalje. Obično oni koji su vam poverovali, vi ste uništili pre svih", napisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.