Zmajeve dečje igre u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Zmajeve dečje igre'' u Kikindi

Na Gradskom trgu u Kikindi počela je 25. tradicionalna manifestacija ''Zmajeve dečje igre'', koju organizuje Kulturni centar Kikinda. Program će trajati dva dana, a sve je započeto crtanjem kredama u boji, koncertom Branimira Rosića, kao i izložbom ''Lutke sveta'', Branke i Mlađe Veselinović.

Ove godine raspisan je literarni i likovni konkurs na temu ''Radost pesmu peva'' što je ujedno i slogan ovih Zmajevih dečjih igara. Za danas je previđen i koncert Muzičke škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ''Slobodan Malbaški'' koji će se održati u velikoj sali Kulturnog centra od 18 sati.

U sredu, drugog dana manifestacije, održaće se kviz za učenike petih razreda, poznati književnik Uroš Petrović promovisaće svoju knjigu, a od 15 časova počinje centralna manifestacija na kojoj će se predstaviti kikindske škole i vrtići.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.