Zlatni odsjaj u vašoj ruci

Izvor: Politika, 23.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatni odsjaj u vašoj ruci

"El-dži" (LG Electronics), svetski tehnološki predvodnik u mobilnim komunikacijama, najavljuje nove verzije svoje uspešne Black Label serije mobilnih telefona LG Shine. Kompanija nudi dva nova modela u vidu luksuznog Gold i šik Titanium Black telefona. LG Shine Titanium Black je tamniji od crnog i dopadljiviji (više šik) od srebrnog, a Gold se može pohvaliti luksuznim izgledom s finim šarama u obliku lišća sa zadnje strane za one koji vole još malo ukrašavanja.

Klizeći mobilni >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << telefon LG-KE970 omogućuje korisnicima da biraju između stilizovanog Titanium Black-a, koji odlikuje futuristički izgled i vrhunska tehnologija (hi-tech) koja je jednostavna za korišćenje, i Gold-a za one koji zahtevaju vrhunski stil da odslikava životni stil. Novi telefoni imaju potpuno metalni okvir koji blista na vašem dlanu.

Za razliku od klizeće verzije, LG Shine Bar (model LG-KE770) ima LCD ekran širok 1,77 inča (inč iznosi 2,54 santimetra) koji živo dočarava boje na ekranu i omogućuje da se slika vidi iz različitih uglova. Od ostalih bitnih osobina izdvajaju se kamera od dva megapiksela, memorija koja se proširuje (micro SD card), multimedijalni plejeri (MP3, MPEG4, WAV), bežično povezivanje (USB i Bluetooth V1.2), tri vrste slanja poruka (SMS, EMS, MMS) i pristup Internetu. Povrh svega, oba imaju baterije koje obezbeđuju 160 minuta razgovora ili više od 280 sati na čekanju (stand-by), što ih čini vodećima u svojoj klasi.

LG Shine predstavlja drugi telefon u okviru Black Label serije koja je uspostavila nove trendove i sigurno će biti ovogodišnja ikona stila. Dostupan je u više od 65 zemalja i ističe prisustvo kompanije na svakom tržištu čineći da se ona predstavi kao vodeći svetski proizvođač.

LG Shine Titanium Black i Gold Slider uskoro će se pojaviti u prodaji.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.