Žestoko granatiranje Donjecka

Izvor: RTS, 19.Maj.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoko granatiranje Donjecka

Najmanje jedan civil ubijen je u Donjecku, na istoku Ukrajine, kada je granata pala na stambenu zgradu tokom intenzivnog granatiranja pozicija proruskih snaga.
Donjeck je doživeo najžešće granatiranje u poslednjih nekoliko meseci, javlja izveštač Raše tudej.

Pucali su, granatiranje je trajalo oko dva sata i bilo je gotovo neprekidno, eksplozija za eksplozijom, mogao si da osetiš >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vibracije od eksplozija, iako smo kilometrima daleko od fronta, rekao je Murad Gazdiev u telefonskoj izjavi iz Donjecka.
Gazdiev je rekao da je napad bio usmeren na severni deo Donjecka, gde se nalazi aerodrom.
Za sada je poznato da je jedna granata pala na stambenu zgradu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Žestoko granatiranje Donjecka (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 19.Maj.2015

Najmanje jedan civil ubijen je u Donjecku, na istoku Ukrajine, kada je granata pala na stambenu zgradu tokom intenzivnog granatiranja pozicija proruskih snaga.. DONjECK – Donjeck je doživeo najžešće granatiranje u poslednjih nekoliko meseci, javlja izveštač Raše tudej.. Pucali su, granatiranje...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.