Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstvena služba: Nijedna otrovna supstanca nije pronađena kod Navaljnog

Ruska zdravstvena služba saopštila je danas da nijedna otrovna supstanca nije pronađena u analizama protivnika Kremlja Alekseja Navaljnog koji je u nedelju prebačen u bolnicu zbog jake alergijske reakcije, dok sam opozicionicar nije isključio mogućnost trovanja.

Posle analize bioloških uzoraka Navaljnog, koji je trenutno u zatvoru, "nije pronađena nijedna toksična supstanca", izjavio je šef Instituta Sklifosofski Aleksej Tokarev.

Navaljni koji je osuđen na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 30 dana zatvora, hitno je prebačen u nedelju u bolnicu ali je odmah u ponedeljak vraćen u ćeliju.

Opozicionar je imao simptome oticanja kapaka i apcese (gnojne upale) po vratu, laktovima, leđima i grudima.

Okruženje Navaljnog, koje je navelo da on nikada nije ranije imao alergijske reakcije, tada je pomenulo mogućnost trovanja.

"Nikada nisam imao alergiju", naveo je Navaljni na svom blogu ne isključujući mogućnost trovanja tako što je neko ušao u njegovu zatvorsku ćeliju dok on nije bio u njoj.

To se dogodilo posle nedavnog protesta opozicije koje su vlasti potisnule i uhapsile oko 1.400 ljudi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zdravstvena služba: Nijedna otrovna supstanca nije pronađena kod Navaljnog

Izvor: Danas, 31.Jul.2019

Ruska zdravstvena služba saopštila je danas da nijedna otrovna supstanca nije pronađena u analizama protivnika Kremlja Alekseja Navaljnog koji je u nedelju prebačen u bolnicu zbog jake alergijske reakcije, dok sam opozicionicar nije isključio mogućnost trovanja. Članak Zdravstvena služba: Nijedna...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.