Zdravković na meti Komančera

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2018, 04:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravković na meti Komančera

Naoružani bajkeri maskirani u radničke kombinezone snimljeni su sigurnosnim kamerama dok su u Kanberi, u junu ove godine, kradom ušli u kuću bivšeg člana i vođe bajkerske bande Komančero, pokušali da ga likvidiraju i zapalili njegovu baštu.

Četvorica napadača navodno su ušla u kuću Pitera Zdravkovića, bivšeg predsednika Komančero bajkerske grupe iz Kanbere. Na snimcima koje je objavila policija ACT-a vidi se šokantan pokušaj ubistva.

Jedan od muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je pokušao da provali u kuću, potom je iz pištolja pucao u staklena vrata, posle čega su trojica ušla unutra. Prema pisanju "Kanbera tajmsa", ovo nasilje je bilo deo obračuna unutar iste bajkerske bande.

Napadači su bili u belim kombinezonima, a na snimcima se vidi i da su benzinom polili i zapalili Zdravkovićeva kola, koja su bila parkirana ispred kuće.

Zdravković je ranjen u ruku, a nakon ukazane prve pomoći u kući, prevezen je u bolnicu. Jedan od hitaca ispaljen je i u pravcu komšijine kuće, ali srećom niko nije bio povređen.

Posle napada na adresi Karter Krsent, koji se dogodio 28. juna oko 22.45, napadači su pobegli.

- Ispaljeno je više hitaca, jedan gotovo da je pogodio nedužnog čoveka, a ti napadači predstavljaju izuzetno veliku opasnost po zajednicu. Apelujemo na sve one koji možda imaju dodatne informacije da se jave policiji - rekao je komandir policije Skot Moler, prenosi "Kanbera tajms".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.