Zbog veštičarenja pogubljena odsecanjem glave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2011, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog veštičarenja pogubljena odsecanjem glave

RIJAD -

Jedna Saudijka pogubljena je danas odsecanjem glave nakon što je proglašena krivom za veštičarenje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Amin bint Abdulahim Nasar pogubljena je u saudijskoj južnoj provinciji Javf, javila je agencija SPA.

U oktobru je obezglavljena jedna zena pod optužbom da je zapalila kuću kako bi ubila muža, preneo je Frans pres. Samo ove godine u Saudijskoj Arabiji izvršene su 73 smrtne presude odsecanjem glave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Amnesti internešnl uputio je apel Rijadu da stavi moratorijum na egzekucije, koju u ovoj zemlji čeka preko 140 osoba.

Konzervativna kraljevina jedna je od nekoliko zemalja koje su glasale na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija protiv moratorijuma na izvršavanje smrtne kazne.

U zemlji koja praktikuje šerijatski zakon, najstroža kazna se primenjuje u slučaju izdaje, silovanja, ubistva, oružane pljačke kao i zbog trgovine drogom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saudija - zemlja van sveta

Izvor: RTV Pink, 12.Dec.2011

Zbog veštičarenja pogubljena odsecanjem glave. . . Jedna Saudijka pogubljena je danas odsecanjem glave nakon što je proglašena krivom za veštičarenje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. .

Nastavak na RTV Pink...

ODSEKLI JOJ GLAVU ZBOG VEŠTIČARENJA

Izvor: Kurir, 12.Dec.2011

RIJAD - Jedna Saudijka pogubljena je odsecanjem glave pošto je proglašena krivom za veštičarenje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Amin bint Abdulahim Nasar pogubljena je u saudijskoj južnoj provinciji Javf, javila je agencija SPA. U oktobru je obezglavljena jedna žena pod optužbom...

Nastavak na Kurir...

Pogubljena zbog veštičarenja

Izvor: Radio 021, 12.Dec.2011

Jedna Saudijka pogubljena je danas odsecanjem glave nakon što je proglašena krivom za veštičarenje.

Nastavak na Radio 021...

SMRTNA KAZNA SAUDIJKI ZBOG VEŠTIČARENJA

Izvor: Kurir, 13.Dec.2011, 01:27

U ovoj državi smrtna kazna se može dobiti, pored veštičarenja, za silovanje, ubistvo, oružanu pljačku, šverc droge, javno odbacivanje islama i za preljubu..RIJAD - Jednoj Saudijki, optuženoj na smrtnu kaznu zbog veštičarenja, danas je odrubljena glava, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.