Izvor: Blic, 24.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog prestravljenog putnika pilot odustao od poletanja

Više od 240 putnika koji su za Božić krenuli avionom iz Hongkonga za Australiju stigli su na odredište sa zakašnjenjem pošto je pilot zbog jednog prestravljenog putnika bio primoran da odustane od poletanja.



Erbas A330-300 aviokompanije "Katej pasifik" već je rulao pistom za poletanje kada je jedan muškarac obuzet iznenadnom panikom rekao posadi da po svaku cenu mora da izađe iz aviona pošto se plaši letenja, javlja agencija DPA.

Stjuardese nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogle da ga smire zbog čega je pilot bio primoran da se vrati na mesto polaska kako bi problematični putnik sa svojim prtljagom napustio letilicu. Avion sa 242 putnika i 14 članova posade morao je da čeka još neko vreme pre nego što je iz Hongkonga konačno poleteo sa 90 minuta zakašnjenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.