Zbog povrede Nejmara, Zunigu čuva deset telohranitelja u Kolumbiji!

Izvor: BKTV News, 10.Jul.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog povrede Nejmara, Zunigu čuva deset telohranitelja u Kolumbiji!

Kolumbijski fudbaler Huan Kamilo Zuniga koji je grubim startom na Mundijalu izazvao prelom kičmenog pršljena Brazilca Nejmara, stigao je u svoj rodni grad Čigorodo u Kolumbiji u pratnji čak deset telohranitelja.

Zuniga je posle utakmice sa Brazilom, koju je Kolumbija izgubila sa 2:1, bio na “meti” mnogobrojnih pretnji.
Kolumbijski fudbaler je prilikom spornog starta grubo udariio kolenom u leđa Nejmara, koji se potom srušio na zemlju u bolovima.
Kasnije se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ispostavilo da je Nejmaru napukao treći kičmeni pršljen zbog čega je morao da propusti ostatak Mundijala, osnosno polufinalni mec protiv Nemačke u kojem su “karioke” pretrpele najteži poraz u istoriji – 7:1.
Zuniga će u Kolumbiji provesti nekoliko dana, pre nego što se vrati u Napoli.
Izvor: tanjug.rs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar: Santimetri su me delili od invalidskih kolica

Izvor: Press, 11.Jul.2014, 15:52

Dvadesetdvogodišnji napadač Barselone zadobio je prelom trećeg kičmenog prsljena u pobedi od 2:1 u četvrtfinalu protiv Kolumbije, kada ga je kolenom u leđa udario kolumbijski igrač Huan Kamilo Zuniga.. "Hvala Bogu što mi je pomogao, jer da je udarac bio samo par santimetara niže, mogao sam...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.