Zbog dojave o bombi ponovo evakuisan Delta siti u Podgorici

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog dojave o bombi ponovo evakuisan Delta siti u Podgorici

Tržni centar “Delta siti” u Podgorici danas je evakusian zbog dojave o bombi, što je druga evakuacija u u tom centru u poslednjih deset dana.Centar je evakuisan oko 18 sati i policija proverava prostorije, preneli su mediji.

Ovo je druga dojava o bombi u Tržnom centru "Delta siti", a sedma u Podgorici u poslednjih desetak dana i sve su bile lažne.

Brojni posetioci su bez panike napustili kafee i butike, a pojedini su se šalili na račun učestalih dojava u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << gradu Crne Gore, preneo je reporter Radio Televizije Crne Gore s lica mjesta.

Sve dojave su bile lažne, a na “meti” su bila posećena mesta, poput tržnih centara, hotela, diskoteke.

Policija je utvrdila da su pozivi o lažnim dojavama upućeni iz zemalja iz okruženja, Srbije i Bosne i Hercegovine (BiH), sa pripejd brojeva koji su iskorišćeni samo u tu svrhu.

Rukovodilac Interpola Podgorica Dejan Đurović ne isključuje niti jedan motiv za lažne dojave, pa ni završni čin učlanjenja Crne Gore u NATO.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delta siti u Podgorici ponovo evakuisan zbog lažne dojave

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2017

Dojava o postavljenoj bombi u Tržnom centaru “Delta siti” u Podgorici bila je lažna, objavili su večeras mediji...Centar je ranije danas evakuisan, drugi put u poslednjih deset dana, zbog lažne dojave...Ovo je sedma dojava u Podgorici u poslednjih desetak dana i sve su bile lažne...Brojni posetioci...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.