Završena evakuacija terorista i njihovih porodica iz Alepa

Izvor: Vostok.rs, 16.Dec.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena evakuacija terorista i njihovih porodica iz Alepa

Evakuacija militanata i njihovih članova porodica iz istočnog Alepa je završena, saopštio je ruski Centar za mirenje zaraćenih strana u Siriji.

„Operacija evakuacije militanata i njihovih članova porodica iz istočnih regiona Alepa je završena“, piše u saopštenju ruskog Centra za mirenje zaraćenih strana u Siriji.

Navedeno je da Centar iz područja Alepa evakuisao više od 4,5 hiljada militanata i 337 ranjenika, a da je tokom operacije ukupno evakuisano više od 9,5 hiljada ljudi. Sa militantima grad su napustili njihove žene i njihova deca. U određenim kvartovima Alepa ostale su grupe radikalnih militanata i nepomirljivih bandi koje granatiraju sirijsku vojsku.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusi tvrde: Okončana evakuacija žena i djece iz Alepa

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2016

MOSKVA - Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je okončana evakuacija svih žena i djece iz dijelova sirijskog grada Alepa koji su pod kontrolom militanata...Više od 9.500 lica evakuisano je iz istočnog Alepa i svi ljudi koji su željeli da nauste taj dio grada to su i učinili, objavio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.