Zatvorena najveća fabrika Nutele!

Izvor: Mondo, 21.Feb.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorena najveća fabrika Nutele!

Proizvodnja u najvećoj svetskog fabrici Nutele u Normandiji, koja proizvodi četvrtinu od ukupne globalne ponude poznatog namaza od lešnika, privremeno je obustavljena zbog "lošeg kvaliteta".

Foto: MONDO - Goran Sivački

Italijanski proizvođač konditorskih proizvoda Ferero, matična kompanija Nutele, odlučila je da obustavi proizvodnju u svojoj fabrici u severnoj Francuskoj "iz predostrožnosti", prenosi portal "Lokal Frans".

Saopšteno je i da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potrebe da potrošači bacaju teglice nutele ili druge Fererove proizvode koje su već kupili.

"Za sada, možemo reći da nijedan proizvod na tržištu nije pogođen ovom situacijom i da se snabdevanje naših kupaca nesmetano nastavlja", objavila je francuska podružnica Ferera.

Kako se pravilno izgovara

Privremeno zatvaranje omogućiće sprovođenje istrage, čiji će rezultati biti poznati do kraja nedelje.

Zatvorena fabrika dnevno proizvede 600.000 teglica nutele, što je četvrtina svetske proizvodnje.

Šorka zbog "nutele", i to kakva! (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stala proizvodnja u najvećoj fabrici Nutele, razlog - loš kvalitet

Izvor: Radio 021, 21.Feb.2019

Proizvodnja u najvećoj svetskog fabrici Nutele u Normandiji, koja proizvodi četvrtinu ukupne globalne ponude poznatog namaza od lešnika, privremeno je obustavljena zbog "lošeg kvaliteta"...Italijanski proizvođač konditorskih proizvoda Ferero, matična kompanija Nutele, odlučio je da obustavi proizvodnju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.