Zastrašujuće:  Devojka silovana 90 puta tokom vikenda

Izvor: Press, 13.Mar.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujuće: Devojka silovana 90 puta tokom vikenda

Izveštaj o modernom ropstvu, koji je napravio Britanski centar za socijalnu pravdu, otrkio je zastrašujući slučaj maloletne devojke, koja je tokom jednog vikenda bila silovana 90 puta.
Uprkos traumama koje su joj ostale od napada, devojka je dala iskaz policiji, a detalji o ovom napadu će biti uskoro poznati.
U izveštaju, koji ima 244. stranice, na udaru kritika našli su se britanski ministri, jer "nisu svesni koliko je problem ozbiljan i veliki, pa ne pomažu žrtvama na pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << način".
Istraživanje je trajalo 18 meseci, tokom koga su stručnjaci ispitali stotine svedoka. U najvećem broju slučajeva, žrtve trgovine ljudima završe kao seksualni robovi, a odgovorne institucije imaju malo saznanja o mrežama krijumčara, koji svake godine otmu preko 1.000 ljudi u Britaniji.
Pored britanskih žrtvava, veliki je broj devojaka iz inostranstva, koje su prisiljene na prostituciju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Silovao maloletnicu 90 puta za dva dana!

Izvor: Press, 14.Mar.2013, 12:00

Devojka koja je imala samo 16 godina dala je iskaz uprkos dubokim traumama koje su joj ostale od napada i vikenda u kojem je silovana čak 90 puta. Ona je postala žrtva modernih robovlasnika družeći se s devojkama koje spadaju u ''ranjivu'' grupu ljudi...U izveštaju se kritikuju ministri britanske...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.