Izvor: Blic, 12.Jan.2008, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaspao na pruzi, preživeo prolaz voza

Jedan Australijanac, koji je zaspao na pruzi, zadobio je samo nekoliko ogrebotina nakon što je voz prešao preko njega, saopštila je danas lokalna policija.



Mladić od 20 godina zaspao je u četvrtak ujutro između šina u mestu Port Ogasta, u Južnoj Australiji. Mašinovođa je primetio usnulog mladića, ali nije uspeo da na vreme zaustavi voz koji je prešao preko njega.

Policija je navela da je dvadesetogodišnjak, za kog je štampa navela da je bio pijan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobio samo lakše ogrebotine.

"Stvarno je imao veliku sreću što je zaspao između šina i što je voz prešao preko njega a da ga nije pregazio", rekao je listu "Ostrelijen" (Australian) direktor železničke kompanije "Frajtlink" Toni Oldridž.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.