Zapanjila je svet razvodom od milijardera, pričalo se da će zaraditi 500 MILIONA DOLARA, a njena odluka povodom toga najveći je šok U ISTORIJI!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapanjila je svet razvodom od milijardera, pričalo se da će zaraditi 500 MILIONA DOLARA, a njena odluka povodom toga najveći je šok U ISTORIJI!

Foto: Profimedia/Xposurephotos

Dženet Džekson i Visam al Mana zvanično su se venčali u januaru 2012. godine, a tri meseca nakon što se porodila, pevačica je od milijardera zatražila razvod.

Dženet i njen suprug potvrdili su razvod, koji je, kako su prvobitno navodili svetski mediji, pevačica zatražila zbog Al Manove ljubomore i opsesivne kontrole.

Foto: Tanjug/AP

Budući da su potpisali predbračni ugovor u kojem je navedeno da pevačica dobija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje pet godina, duplo ako mu rodi i dete; što je učinila rodivši sina Eisa; a šuškalo se na kraju da bi Dženet mogla postati prava bogatašica i doseći sumu od čak 500 miliona dolara!

Ipak, priča neće imati očekivani kraj, jer je najnovija informacija šokirala svet.

Foto: Guliver/Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Naime, pevačicin izvršni producent i veoma blizak prijatelj Džil Duldulao na Instagramu je objavio kako Dženet od Visama neće uzeti ni dinara, jer, objašnjava, nije takva osoba.

- Ovo govorim prijateljski. Čak i da postoji mogućnost da moja prijateljica dobije 500 miliona dolara zbog rođenja deteta, ona nema takav karakter - ni da traži, ni da uzme tih 500 miliona od njega. Ona je, pre svega, čovek i nije takva osoba. Nikada to ne bi prihvatila, niti tražila. Zato, hejteri, je*ite se. To nije moja prijateljica i nikada neće biti takva. Tačka - napisao je u svojoj objavi Duldulao.

Објава коју дели Gil Duldulao (@ghsduldulao) дана 15. Апр 2017. у 4:06 PDT

Kako će se dalje odvijati stvari oko trenutno najaktuelnije teme u svetskim medijima, ostaje da vidimo...

(Telegraf.rs/uk.news.yahoo.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.