Zapalio se kamion iz Novog Pazara kod Niša

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se kamion iz Novog Pazara kod Niša

Na auto-putu od Niša ka Beogradu, noćas oko 2.00 sata, zapalilo se teretno vozilo Na auto-putu od Niša ka Beogradu, noćas oko 2.00 sata, zapalilo se teretno vozilo. Kako kažu u niškoj policiji, nema sumnjivih okolnosti, a put je prohodan. Kako javlja portal Indeksonline.rs kamion se zapalio usled blokiranja točka na prikolici.PROČITAJTE JOŠ: FOTO: Zapalio se kamion kod Pećinaca, raščišćavaju se kilometarske kolone Kamion novopazarskih tablica goreo je na delu puta u smeru ka Beogradu, kod mesta Bobovište. U policiji kažu da se saobraćaj odvija normalno.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zapalio se kamion na auto-putu Leskovac - Niš, saobraćaj se normalizuje

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2018

Na delu auto-puta od Leskovca ka Nišu, kod sela Lipovica, zapalila se prikolica kamiona. Požar je, kažu u leskovačkom Sektoru za vanredne situacije ugašen, nema povređenih, a saobraćaj, koji je bio u prekidu, se normalizuje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.