Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenik direktora UNICEF-a podneo ostavku zbog neprimerenog ponašanja

Zamenik direktora Fonda UN za decu (UNICEF) Džastin Forsajt podneo je ostavku nakon što je optužen za neprimereno ponašanje prema ženama dok je radio u organizaciji "Save the ćildren", saopštio je danas UNICEF.

Direktorka UNICEF-a Henrijeta For izjavila je danas da je prihvatila ostavku zamenika koji je dve godine radio u Fondu UN za decu.

Prema njenim rečima, UNICEF nije upoznat sa optužbama na račun Forsajta.

Tri zaposlene u organizaciji "Sejv d >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << čildren" (Save the ćildren) optužile su Forsajta koji je u to vreme vodio britanski ured organizacije, za neprimereno ponašanje, odnosno upućivanje komentara sa seksualnim konotacijama na njihovo odevanje.

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš ranije je uveo pravilo nulte tolerancije prema zaposlenima sa neprimerenim seksualnim ponašanjem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostavka zamenika direktora UNICEF-a posle optužbi više žena

Izvor: N1 televizija, 22.Feb.2018

Zamenik direktora Fonda UN za decu (UNICEF) Džastin Forsajt podneo je ostavku nakon što je optužen za neprimereno ponašanje prema ženama dok je radio u organizaciji "Save the children", saopštio je UNICEF...Direktorka UNICEF-a Henrijeta For izjavila je danas da je prihvatila ostavku zamenika koji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.