Izvor: Blic, 23.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljenost pogubna za brak

Zaljubljenost pogubna za brak

Slepa zaljubljenost koja prati početak gotovo svake ljubavne veze često je jedan od glavnih uzroka za razvod braka, tvrde američki naučnici. Profesorka Lisa En Nef sa Univerziteta u Toledu otkrila je da opasnost od razvoda raste posle četiri godine braka, kada tek venčani partneri nisu sposobni da nabroje vrline i mane drugoga partnera.

Kondomi za bolju erekciju

Britanski naučnici izmislili su prezervative koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa hemijskim dodacima pojačavaju erekciju i tako sprečavaju da oni skliznu u toku seksualnog odnosa. Ovi kondomi kompanije 'Future Medical' trebalo bi da se na tržištu pojave za 18 meseci. Direktor kompanije Džejms Barder tvrdi da oko dva odsto kondoma spadne tokom seksa, čime dolazi do neželjenih trudnoća i povećava se rizik od seksualno prenosivih bolesti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.