Zaharova: Si-En-En ukrajinske tenkove predstavlja kao ruske; Si-En-En uklonio fotografiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 11:26

Zaharova: Si-En-En ukrajinske tenkove predstavlja kao ruske; Si-En-En uklonio fotografiju

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, danas je američku tv mrežu Si-En-En optužila da koristi trikove za širenje dezinformacije o navodnim priprema Rusije za rat protiv Ukrajine, posle čega je iz teksta na sajtu Si-En-En-a izbačena fotografija koja navodno predstavlja ruske tenkove.

Zaharova je ukazala da je Si-En-En koristio snimke ukrajinskih tenkovskih jedinica tvrdeći da su deo ruske armije.

"Dragi Si-En-En i tvoje simpatično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osoblje, razumemo da nemate vremena da proveravate istinitost vesti zasnovanu na činjenicama. Toliko ste se zaglibili u ideološkoj borbi, zagledani u trijumf liberalizma, da ukrajinske tenkove, na ukrajinskoj železničkoj stanici, na kojoj stoje ukrajinski vagoni nazivate ruskim pripremama za rat. To je neprimereno", poručila je Zaharova, prenosi TASS.

Američka tv mreža Si-En-En je iz teksta na svom sajtu o zaoštravanju sukoba u Donbasu, uklonila fotografiju tenkova, koju je prethodno krtikovala portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova, prenosi RIA Novosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.