Zaharova: Niko nema takvo iskustvo samouništenja kao Ukrajina

Izvor: B92, 27.Okt.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Niko nema takvo iskustvo samouništenja kao Ukrajina

Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova smatra da niko nema takvo iskustvo samouništenja kao Ukrajina.

"Takvo iskustvo, kao što ima Ukrajina, naravno, nema niko. To je činjenica. Za 30 godina uništiti svojim rukama perspektivnu zemlju, poslati ljude sa oružjem u rukama u šume, posvađati sve sa svim - tako nešto je malo kome uspelo. Nesumnjivo, takvo iskustvo samouništenja je interesantno Alijansi", napisala je Zaharova na fejsbukua >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi Sputnjik.

Ukrajinski ministar odbrane Andrija Zagorodnjuk je na sastanku ministara odbrane zemalja NATO-a 25. oktobra u Briselu izjavio da Ukrajina ima jedinstveno iskustvo „pet godina rata sa Rusijom“ koje može da podeli sa državama Alijanse. On je tom prilikom nazvao borbu protiv ruske „agresije“ važnim elementom očuvanja stabilnosti u Evropi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: Niko nema iskustvo samouništenja kao Ukrajina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2019

Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova smatra da niko nema takvo iskustvo samouništenja kao Ukrajina..."Takvo iskustvo, kao što ima Ukrajina, naravno, nema niko. To je činjenica. Za 30 godina uništiti svojim rukama perspektivnu zemlju, poslati ljude sa oružjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.