Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb: Uklonjeni kontroverzni bilbordi sa MELANIJOM TRAMP

Bilbordi sa slikom Melanije Tramp i sloganom "Samo zamislite koliko daleko možete da stignete sa malo engleskog" uklonjeni su danas u Zagrebu nakon što je advokatica prve dame SAD zapretila tužbom.

Bilbordi su bili deo marketinške kampanje jedne privatne škole engleskog jezika koja je nastojala da privuče građane da uče engleski uz podsećanje na lično iskustvo američke prve dame.

Ona, međutim, nije prihvatila to što je navodno trebalo da bude duhovita poruka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i njena slovenačka advokatica Nataša Pirc-Musar zatražila je da bilbordi budu hitno uklonjeni.

Pirc-Musar rekla je za AP da je "zadovoljna činjenicom da je škola priznala da je prekršila zakon" kao i da su bilbordi uklonjeni danas.

"Još uvek analiziramo moguće dalje pravne korake", rekla je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad Melanija naredi, odmah tako i bude: Uklonjeni kontroverzni bilbordi sa njenim likom u Zagrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2017

Advokatica prve dame SAD zapretila tužbom..Bilbordi sa slikom Melanije Tramp i sloganom "Samo zamislite koliko daleko možete da stignete sa malo engleskog" uklonjeni su danas u Zagrebu nakon što je advokatica prve dame SAD zapretila tužbom...Recent billboard ad by local #English language school in...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uklonjeni sporni bilbordi sa likom Melanije Tramp

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2017

Bilbordi sa likom Melanije Tramp i sloganom "Samo zamislite koliko daleko možete da stignete sa malo engleskog" uklonjeni su danas u Zagrebu nakon što je advokatica prve dame SAD zapretila tužbom...Bilbordi su bili deo marketinške kampanje jedne privatne škole engleskog jezika koja je nastojala...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.