Izvor: Blic, 30.Avg.2009, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadavio svoju devetogodišnju pastorku, pa se obesio

Vozač kamiona zadavio je svoju devetogodišnju pastorku i potom izvršio samoubistvo vešanjem u šumi nadomak parkirališta, javlja britanski "Telegraf".



"Mislila je da ide sa očuhom na put i radovala se tome", ispričala je njena majka policijskim zvaničnicima i istakla da nije ni posumnjala da će se nešto loše dogoditi.

Policija je najpre krenula u potragu za 40-godišnjim vozačem koji je prevozio robu za supermarket "Spar". Istražitelji su uz pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << GPS sistema pronašli vozilo na parkiralištu nadomak Piterburga.

Detektiv Tricia Kirk, koja predvodi istragu, kaže da je od majke ubijene devojčice saznala da nije bilo porodičnih svađa, kao i da su njih dvoje bili skoro godinu dana u ljubavnoj vezi.

"Izgleda kao da nije bilo većih problema u porodici, tako da je sa naše tačke gledišta teško razumljiv motiv ovog zločina. Majka je u dubokom šoku i još uvek ne može da poveruje da je neko do koga joj je bilo stalo mogao da uradi tako nešto", objasnila je Kirkova.

Portparol policije u Northamptonširu saopštio je da ih je neko iz HGV komapanije u subotu oko dva časa po lokalnom vremenu obavestio o nestanku vozača. Policija je krenula u potragu i ubrzo našla beli "Sparov" kamion parkiran nedaleko od autoputa A605 kod Vormingtona.

Kada su stigli na lice mesta pronašli su kamion, čiji su prednji prozori bili prekriveni zavesama, vrata ne zaključana, dok je u unutrašnjosti kabine ležalo beživotno telo devetogodišnjakinje. Pokušali su da je ožive, ali bezuspešno. Širom pretragom terena pronađeno je i telo vozača, koji se obesio za drvo u blizini parkirališta.

Oba leša su odmah poslata na analizu. Prema rezultatima autopsije, devojčica je bila zadavljena, dok je smrt njenog očuha izazvana vešanjem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.