Zaboravila korene: Melanija Tramp tuži Slovence!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2017, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravila korene: Melanija Tramp tuži Slovence!

U blizini grada u kojem je rođena Melanija Tramp, prva dama Amerike, tačnije u okolini Sevnice u Sloveniji, vinari su proizveli vino sorte blaufränkisch u njenu čast verujući kako će im to pomoći u promociji.

Vino First Lady počelo je da se prodaje u kružnom podrumu dvorca Sevnica u Sloveniji, a prvih 300 boca prodato je u tri dana po ceni od 27,90 evra. Sledećih 2000 boca vina spremno je za prodaju u suvenirnici dvorca, kao i u gradskoj turističkoj kancelariji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Neki nam sugerišu da ga prodajemo po 500 evra, ali trenutnu cenu smatramo poštenom - rekao je Rok Petančić, upravnik dvorca za Decanter.com.

- Prodaja ide dobro iako još nismo počeli promociju - objašnjava Petančić. S druge strane, Melanija nije odobrila da se vino nazove First Lady.

- Ovo je primer pokušaja zarade na njenom imenu, što gospođa Tramp nikad ne bi odobrila - rekao je njen portparol, a Melanija sa advokatima priprema veliku tužbu.

Ostali proizvodi iz kolekcije First Lady uključuju salamu od retke lokalne vrste svinja krškopoljca, čokolade i kozmetiku. Proizveli su u Sevnici i papuče prvoj dami u čast pa i kolače, ali ne znamo da li je Melanija ljuta i na te proizvode kao na vino.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.