Za polno nasilje nad detetom 20 godina zatvora ili doživotna robija i hemijska kastracija

Izvor: Vostok.rs, 07.Feb.2012, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za polno nasilje nad detetom 20 godina zatvora ili doživotna robija i hemijska kastracija

07.02.2012. - Državna duma RF usvojila zakon koji pooštrava mere kažnjavanja

Državna duma RF usvojila je u utorak u trećoj konačnoj verziji zakon koji pooštrava mere kažnjavanja za krivična dela seksualnog karaktera protiv maloletnih lica. Prilikom počinjenog krivičnog dela seksualnog karaktera protiv deteta mlađeg od 12 godina, kao i prilikom recidiva zakonom je predviđena kazna lišavanja slobode u roku od 15 do 20 godina ili doživotna robija. Predviđene su i prinudne mere medicinskog karaktera (hemijska kastracija) protiv lica koja izvrše ta krivična dela.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Za polno nasilje nad detetom 20 godina zatvora ili doživotna robija, i hemijska kastracija

Izvor: BKTV News, 08.Feb.2012, 13:00

Državna duma Ruske Federacije usvojila je u utorak u trećoj konačnoj verziji zakon koji pooštrava mere kažnjavanja za krivična dela seksualnog karaktera protiv maloletnih lica.. Prilikom počinjenog krivičnog dela seksualnog karaktera protiv deteta mlađeg od 12 godina, kao i prilikom recidiva...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.