Za Asada nude 25 miliona dolara

Izvor: Mondo, 18.Sep.2012, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Asada nude 25 miliona dolara

Sirijska Slobodna armija obećala je nagradu od 25 miliona dolara onome ko preda predsednika Sirije Bašara al Asada "živog ili mrtvog".

Turska agencija Anadolija navodi izjavu jednog od komandanata ustanika Ahmeta Hidžazija, koji je objasnio da će ta sredstva uplatiti "sirijski biznismeni koji rade u zemlji i van nje, a podržavaju Sirijsku slobodnu armiju".

Hidžazi je dodao da nagrada treba da "podstakne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na akciju Asadovo blisko okruženje".

Sukob u Siriji između Asadovih snaga i njegovih protivnika traje od marta 2011. godine.

(Tanjug, foto: Beta/AP/Addounia TV)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽIV ILI MRTAV: Asadova glava ucenjena na 25 miliona dolara?!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2012

Sredstva će navodno uplatiti "sirijski biznismeni koji rade u zemlji i van nje, a podržavaju Sirijsku slobodnu armiju..ANKARA - Sirijska Slobodna armija obećala je nagradu od 25 miliona dolara onome ko preda predsednika Sirije Bašara al Asada "živog ili mrtvog", javila je agencija Anadolija, a prenosi...

Nastavak na Kurir...

Pobunjenici ucijenili Asadovu glavu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2012

DAMASK - Pobunjenička Slobodna sirijska armija ponudila je nagradu od 25 miliona dolara za hvatanje predsjednika Bašara al Asada živog ili mrtvog, prenijela je danas turska agencija Anadolija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.