ZVERSKO MUČENJE PSA!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2011, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVERSKO MUČENJE PSA!

LA VALETA - Još jedan monstruozan slučaj mučenja životinja! Pas mešanac Star preživeo je neviđenu torturu! Spasioci su pronašli ovog jednogodišnjeg psa u blizini grada Birzebuga.

LA VALETA - Još jedan monstruozan slučaj mučenja životinja!

Pas mešanac Star preživeo je neviđenu torturu! Spasioci su pronašli ovog jednogodišnjeg psa u blizini grada Birzebuga. Čuli su životinju kako cvili ispod drvenih dasaka. Kada su ih podigli, videli su zakopanog psa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kom je iz zemlje virila samo njuška. Kad su psa otkopali, zgrozili su se. Bio je zavezanih šapa, a njuška mu je bila nekoliko puta pogođena sačmaricom. Iz tela nesrećne životinje veterinari su izvadili čak 40 zrna.

Čitava Malta ogorčena je iživljavanjem. Na Fejsbuku je pokrenuta grupa koja traži od policije da što pre pronađe monstruma koji je mučio životinju. Lokalni zlatar čak je ponudio nagradu za informaciju koja bi dovela do hapšenja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.