ŽIVI KOSTUR!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVI KOSTUR!

Ruskinja Ksenija Bubenko (20) visoka je 1,58 metara i ima samo 20 kilograma. Obolela je od anoreksije držeći dijetu koju je sama sastavila

MOSKVA - Najlepša mršavica u Rusiji.

Ruskinja Ksenija Bubenko (20) visoka je 1,58 metara i ima manje od 20 kilograma. Pre nekoliko godina bila je skladnih dimenzija, ali je pokušala da obori ruski rekord u mršavosti, pa je na takmičenju proglašena za jednu od najlepših mršavih devojaka.

Da bi postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekorderka, Ksenija je smislila dijetu „Viktori“ (pobeda). Ona ne želi da otkrije njenu formulu, već samo kaže da je reč o kombinaciji namirnica od kojih se gubi težina.

Međutim, ta dijeta Kseniju može da odvede i u smrt. Početna želja za mršavošću rezultirala je teškom anoreksijom, tako da mlada Ruskinja više nema nikakvu kontrolu nad svojom težinom. Devojci prete depresija, endokrini poremećaji, srčani problemi, kamen u bubregu... Lekari kažu da su to samo neke od ozbiljnih opasnosti s kojima bi mogla da se susretne anoreksična Ksenija ukoliko bude nastavila da sprovodi svoju posebnu dijetu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.