Izvor: Blic, 12.Okt.2023, 16:06

ZBOG VIDEA IZ IZRAELA PETRU SE SMEJE CEO BALKAN Snimak NIJE IŠAO UŽIVO, šok nastupio kada se zaista uključio u program: "Bez pancira, bez oznake, bez adekvatne kacige"

Novinar iz Hrvatske Petar Vlahov, koji izveštava za hrvatsku nacionalnu televiziju iz Izraela, postao je predmet šale na društvenim mrežama u Hrvatskoj i to zbog načina samog izveštavanja sa terena. Nakon što je snimak postao viralan, saznalo se da se Vlahov nije direktno uključio, a pravi šok je nastao kada se uživo uključio iz Tel Aviva, bez ikakve opreme na sebi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO Reporter predmet šale na mrežama: Dok se on "krije od bombi", Izraelke bezbrižno ćaskaju

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2023

Novinar Petar Vlahov se u sredu uveče javio iz Tel Aviva za Dnevnik 2 Hrvatske radiotelevizije i vrlo brzo postao "viralan" i predmet šale na društvenim mrežama.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.