ZASPALA KAO KLINKA, PROBUDILA SE KAO MAJKA

Izvor: Kurir, 01.Avg.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASPALA KAO KLINKA, PROBUDILA SE KAO MAJKA

MANČESTER - Britanka Naomi Džejkobs iz Mančestera ne seća se 17 godina svog života u koje spada i rođenje vlastitog sina.

Ona boluje, kažu lekari, od amnezije čiji je uzrok stres.

"Jedino čega se sećam jeste da sam zaspala kao 15-godišnjakinja maštajući o jednom dečaku iz razreda, a probudila se kao 32-godišnja samohrana majka", kaže Naomi.

Naomi je bila zaprepašćena kada se jednog jutra pre tri godine probudila i ugledala dečaka koji ju je zvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mama.

"Kad sam ga ugledala, vrisnula sam. Nisam znala ko je on, a nisam se sećala ni da sam ga rodila", priča Naomi.

U poslednje tri godine Naomi uz pomoć porodice i prijatelja, ali i dnevnika koji je redovno vodila pokušava da poveže deliće svog života u poslednjih 17 godina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.