Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 19:27

ZAPLENJENO 7,2 TONE KOKAINA Droga u kamionima trebalo da stigne u Belgiju: Policija presrela pošiljku u vrednosti od skoro POLA MILIJARDE DOLARA

Bolivijska policija zaplenila je više od 7,2 tone kokaina namenjenih Belgiji, čija je ulična vrednost blizu pola milijarde dolara, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Eduardo del Kastiljo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolivija zaplenila 7,2 tone kokaina vrednog 451 milion dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024

Bolivijska policija zaplenila je više od 7,2 tone kokaina, što je druga rekordna zaplena droge u toj zemlji, a ulična vrednost se procenjuje na 451 milion dolara, javlja Rojters. Kako se navodi iz ministarstva policije, planirano je bilo da droga bude poslata u Belgiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.