ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Hitno prizemljen ruski avion, puklo vetrobransko staklo

Izvor: Kurir, 11.Nov.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Hitno prizemljen ruski avion, puklo vetrobransko staklo

Rusija je otvorila istragu posle hitnog prizemljenja aviona tipa erbas A319, čiji je vetrobran na pilotskoj napukao ubrzo posle poletanja, javili su danas ruski zvaničnici za vazdušnu bezbednost.

Avion kompanije Aurora, sa 129 putnika, poleteo je jutros iz Habarovska, na ruskom Dalekom istoku, ali se 19 minuta posle poletanja vetrobransko staklo savilo u pilotskoj kabini, saopštilo je regionalno odeljenje za vazdušnu bezbednost.

"Kapetan je doneo odluku da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na polazni aerodrom", navodi se u saopštenju i dodaje da niko nije povređen.

Prema tom izvoru, istraga je otvorena da se utvrdi da li je bilo kršenja pravila vazdušne bezbednosti.

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opet problemi: Prizemljen ruski erbas

Izvor: Mondo, 11.Nov.2015

Rusija je otvorila istragu posle hitnog prizemljenja aviona tipa erbas A319 čiji je vetrobran na pilotskoj napukao ubrzo posle poletanja, javili su danas ruski zvaničnici za vazdušnu bezbednost...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Avion kompanije Aurora, sa 129 putnika, poleteo je jutros iz Habarovska,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.