WТА листа: Олга Даниловић 125. тенисерка света, Ига Швјонтек и даље прва

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 12:51

WТА листа: Олга Даниловић 125. тенисерка света, Ига Швјонтек и даље прва

Најбоље рангирана српска тенисерка Олга Даниловић назадовала је за две позиције и на данас објављеној WТА листи заузима 125. место са 598 бодова. Фото: Танјуг/AP Photo/Trevor Collens Другорангирана српска тенисерка Наталија Стевановић напредовала је за два места и тренутно је 185. играчица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << света. Она је сакупила 421 поен. Дејана Радановић је 243. тенисерка света са 309 бодова.
Пољакиња Ига Швјонтек је и даље на првом месту WТА листе са 10.105 бодова, док је друга Белорускиња Арина Сабаленка са 8.725.
Американка Коко Гоф је на трећој позицији са 6.975 бодова, док је Казахстанка Елена Рибакина четврта са 6.848 поена.
Потом следе Американка Џесика Пегула и Унс Џабир из Туниса. Чехиња Маркета Вондроушова је напредовала за једно место и тренутно је седма тенисерка света, док је Кинескиња Ћинвен Џенг пала на осмо место WТА листе.
Гркиња Марија Сакари је напредовала за две позиције и сада је девета играчица на WТА листи, а најбољих десет тенисерки света комплетира Летонка Јелена Остапенко.
Наредна WТА листа биће објављена за недељу дана.
Đoković i Divac gledali meč MLS lige između fudbalera LA Galaksija i Intera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак WТА листа: Олга Даниловић 125. тенисерка света, Ига Швјонтек и даље прва се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.