WТА: Олга Даниловић 111. тенисерка света, Ига Швјонтек и даље прва

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Avg.2023, 10:55

WТА: Олга Даниловић 111. тенисерка света, Ига Швјонтек и даље прва

Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић напредовала је за једну позицију на најновијој WТА листи, која је објављена данас. Фото: Танјуг/Laurent Gillieron/Keystone via AP) Даниловићева је тренутно 111. тенисерка света са 648 бодова. Наталија Стевановић је направила скок за шест позиција и тренутно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је 175. играчица на WТА листи са 418 поена. Лола Радивојевић је 251. тенисерка света са 281 бодом.
У ТОП 10 најбољих тенисерки света није било промена. Прво место држи Пољакиња Ига Швјонтек са 9.730 бодова, док је друга Белорускиња Арина Сабаленка са 8.746. Американка Џесика Пегула, која је јутрос освојила WТА турнир у Монтреалу, налази се на трећем месту са 6.030 бодова.
Казахстанка Елена Рибакина је на четвртој позицији, док је пета Унс Џабир из Туниса. Иза њих следе Францускиња Каролина Гарсија, Американка Коко Гоф, Гркиња Марија Сакари и Чехиње Петра Квитова и Маркета Вондроушова.
Наредна WТА листа биће објављена за недељу дана.
Đoković: Da nisam motivisan ne bih bio ovde, radujem se dolasku u Sinsinati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак WТА: Олга Даниловић 111. тенисерка света, Ига Швјонтек и даље прва се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.